ЧИСТА, ЗДРАВА И ХИДРАТИРАНА КОЖА? ВЪЗМОЖНО Е.

Хидратираната и чиста кожа е едно от-най-важните условия, за да запазим младежкия си вид по-дълго време.  Съгласни ли сте?

Има различни терапии, които биха могли да ни помогнат да поддържаме кожата на лицето чиста, здрава и хидратирана по-дълго. Една от най-популярните и предпочитани процедури в цял свят е HydraFacial. Ние в естетичен център Anelia Style  сме горди, че можем да я предложим на своите клиенти.

Какво представлява Hydrafacial?

Процедурата има три стъпки. Първата стъпка обединява почистване + пилинг със серумите Activ-4 и кисилените GlySal (съчетание на салицилова и гликолова киселина), които дават оптимални резултати, когато се съчетаят. Втората стъпка е комбинация от екстракция + хидратуране. При нея се използва супер серума  Beta-HD Clear. Той съдържа безценна комбинация от билкови съставки като екстракт от кора на върба, който е перфектен ексфолиант. Сред съставките на серума са екстракт от спирея, който успокоява кожата и тасманийски пипер с противовъзпалително действие. Beta-HD сдържа познатия и добре изпитан екстракт от мед, който силно хидратира, както и салицилова киселина за контрол на себума. Третата и последна стъпка е превенция + защита. При тази стъпка се използват  специализирани серуми за изглаждане на бръчки и фини линии или за заличаване на петна и изравняване на тена, както и супер серума Aniox+, който съдържа хиалуронова киселина и витаминен комплекс за дълбока хидратация.

Лимфен дренаж и диамантено микродермаабразио

Механичната лимфна терапия помага да се отстранят токсините от кожата. Премахването им е от изключителна важност, защото по този начин кожата придобива естествено здрав и сияен вид. Подходящите зони  за третиране са: лице (33% от лимфната система се намира в лицето), ръце, крака, корем и гръб.

LED червена и синя светлина

LED терапията представлява прилагане на светлинна енергия върху кожата с терапевтична цел. Специалните LED светлини – комплект две червени и две сини светлини, са отлична завършваща стъпка на  HydraFacial. Червените светлини се използват за подмладяване, регенериране и стягане на кожата. Сините светлини унищожават acne bacteria, бактерията, която играе основна роля за възникването на по-голямата част от случаите на акне, успокоява кожата и има антисептично действие.

Времетраенето на една процедура HydraFacial варира от 30 до 60 минути, в зависимост от специфичния вид терапия, която се прилага.

Знаем, че вероятно имате още много въпроси за процедурата, затова не се колебайте да се свържете с нас и да ни попитате или пък да си запазите час за безплатна консултация. По време на консултацията ще разберете дали HydraFacial е Вашата процедура.

 

ANELIA STYLE © 2023 ВСИЧКИ ПРАВА ЗАПАЗЕНИ‏‏‎ ‎‏‏‎ ‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‎|‏‏‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‏‏‎ ‎‏‏‎ ИЗРАБОТКА НА САЙТ‏‏‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‏‏‎ ‎‏‏‎ ‏‏‎ ‎‏‏‎‎‏‏‎Изработка на сайт