Как да постигнем младежко излъчване през пролетта

Ако си човек в активна възраст.

Ако живееш и работиш динамично и сега в края на зимата усещаш кожата на лицето си суха, с повишена чувствителност, неравномерен тен, отпусната и нееластична. Имам важна информация за теб! Остани с мен до края! Ще получиш решение, с което намериш най-ефикасния подход за твоята кожа.

Преди да намериш решение нека да видим кои са причините довели кожата до това състояние!

ПЕТ ПРИЧИНИ:

Зимата:

Зимата е сезон, в които ние изкарваме повече време в затворени помещения, които отопляваме с изкуствено отопление/климатизация/. Въздуха е сух няма достатъчно влага и това допринася изсушаването и на кожата. Започващ да я усещаш суха.

Температурата:

Температурата навън е с ниски градуси а вътре в помещенията е висока и тази разлика изисква адаптация. За да се адаптира кожата към резките промени на температурата се изисква много работа и затова кожата се уморява и губи своето сияйно излъчване.

Храната:

Храната. През зимния сезон. Ние се храним основно със сготвена или консервирана храна. Липсва сурова или жива храна. Липсват и основни витамини, които са така важни за освобождаване на свободните радикали.

Връзка с естествената природна енергия

Зимата е период, в които ние губим тази връзка, много малко време изкарваме сред природата. Кожата започва да страда и губи своята еластичност.

Дневните часове спрямо нощните часове

През този зимен период дневните часове са много по-малко от нощните часове. И сега в края на зимата, когато деня расте се увеличава и нашата динамика. Започваме да усещаме пролетната умора. Кожата също е в пролетна умора. Липсват важни компоненти като енергия и витамини.

Ето защо ние в Anelia Style Aesthetic сме подготвили
процедура, която дава решение на твоя проблем „Сияйна кожа‘.

С тази процедура ще хидратираме кожата така, че тя ще излезе от своята чувствителност и ще бъде готова да се насити с всички други компоненти и активни съставки, които ще добавим като колаген и антиоксиданти. Кожата ще стане плътна, здрава и с младежко излъчване!

Процедурата се изпълнява в програма, която ще изготвим при първо посещение за консултация и диагностика на кожата. Диагностиката на кожата и консултацията са безплатни.

Ако имаш желание да се погрижиш за своята кожа,
заповядай при нас!

 0877549149
Гр. Хасково ул. Симеон Стоянов 3

Запази час за консултация:

aneliastyle-adres-telefon-za-kontakt

 

 

ANELIA STYLE © 2023 ВСИЧКИ ПРАВА ЗАПАЗЕНИ‏‏‎ ‎‏‏‎ ‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‎|‏‏‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‏‏‎ ‎‏‏‎ ИЗРАБОТКА НА САЙТ‏‏‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‏‏‎ ‎‏‏‎ ‏‏‎ ‎‏‏‎‎‏‏‎Изработка на сайт