Уврежда ли лазерната епилация тялото ни

 

 Откривам често този страх в клиентите, които идват на процедури в нашия салон. Разбирам го по въпроса, който ми задават:

 „Уврежда ли се тялото при лазерна епилация?“

Напълно разбираемо е, че хората се страхуват от това, защото са чували думата „ лазер“ по най- различни поводи. Чували са, че с лазер се прави операция на неродено бебе. Чували са, че с лазер се прави операция на сърце. Чували са, че с лазер се лекуват вътрешни органи. Чували са, че с лазер се правят операции по безкръвен път.
Напълно разбираемо е като са чували думата „лазер“ при толкова много приложения да се питат:
„ Сега като ще се унищожават космите ми с лазер, дали няма да се увреди и нещо друго?“
Ако и ти си от хората, които са си задавали този въпрос ето какво мога да ти кажа. Остани с мен до края.
Ще ти кажа защо трябва да спреш да се страхуваш.

Лазерната светлина

Лазерната светлина, която се използва при отстраняване на космите е със специално подбрана дължина на вълната, която въздейства единствено и само на клетката на косъма.

 Хайде да си припомним къде живеят космите?

Космите живеят на нивото на кожата. Те се намират в кожата. Ето защо, когато с лазерната светлина за лазерно обезкосмяване се обработват космите, тази светлина не въздейства на никоя друга клетка нито в съседство на косъма, нито в дълбочината на тялото.

 Здравословно обслужване

За да получиш гарантирано и здравословно обслужване е важно да бъдеш при специалист, който много добре разбира какво значи дължина на вълната, какво значи здравословна и правилна настройка на апарата.

 Ние в Anelia Style Aesthetic сме обучавани по методика, която дава гарантиран резултат. Благодарение на която имаме много доволни клиенти, които се отърваха от космите завинаги.

 

Ако сте обмисляли да се отървете от нежеланото окосмяване, но не сте намерили смелост, запишете своя час за консултация!

 0877549149
Гр. Хасково ул. Симеон Стоянов 3

Запазете час за консултация:

aneliastyle-adres-telefon-za-kontakt

 

 

ANELIA STYLE © 2023 ВСИЧКИ ПРАВА ЗАПАЗЕНИ‏‏‎ ‎‏‏‎ ‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‎|‏‏‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‏‏‎ ‎‏‏‎ ИЗРАБОТКА НА САЙТ‏‏‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‏‏‎ ‎‏‏‎ ‏‏‎ ‎‏‏‎‎‏‏‎Изработка на сайт