No ACF gallery field data found

Лифтинг Масаж

Лифтинг масажът на лице предотвратява отпускането на мускулите на лицето и задържа стегнат профила до напреднала възраст. Редовното моделиране на лицето предотвратява образуването на двойна брадичка и бръчки около очите и устата.

Много жени се притесняват , че в определена възраст контурът на лицето започва да увисва, натрупва се тъкан в долната част на лицето, губи се обем в зоната на очите и скулите, появяват се бръчки в зоната на шията и деколтето. Масажът стимулира мускулите около очите и устата, моделира профила в зоната на скулите, възпрепятства натрупване на подкожна мастна тъкан в зоната на долната челюст.

Масажът дава най-широкоспектърните положителни ефекти за здраве и младост на кожата без никаква болка, без убождания и рискове: 

  Подобрява кръвоснабдяването на тъканите. Това прави кожата свежа, тонизирана и младежки розовееща.

   Предотвратява промяната на по-фините мускулни групи, които предизвикват промяна във формата на устните, като предизвикват увисване на ъгълчетата на устните.

  Възпрепятства образуването на бръчки на челото и между веждите. 

  Засилва храненето на тъканите в зоната на шията и деколтето, предотвратява образуването на бръчки и отпущането на кожата.

  Подобрява метаболизма на кожата.

  Въздейства релаксиращо и отморяващо на нервната система.

  Подхранва с естествени растителни масла, витамини и антиоксиданти. 

Масажът за лифтинг и стегнатост на лицето може да се комбинира с подхранващи и хидратиращи процедури , с които да се постигне екстремно възстановяване на жизнеността и активиране на клетъчните функции.

Масажът е подходящ за всеки ,който иска да постигне здрава и тонизирана кожа без инвазивен метод.

Подари на себе си и на кожата си 60 минути релакс!

ЗАПАЗИ СВОЯ ЧАС СЕГА

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

ЗАПАЗИ СВОЯ ЧАС СЕГА

ANELIA STYLE © 2023 ВСИЧКИ ПРАВА ЗАПАЗЕНИ‏‏‎ ‎‏‏‎ ‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‎|‏‏‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‏‏‎ ‎‏‏‎ ИЗРАБОТКА НА САЙТ‏‏‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‏‏‎ ‎‏‏‎ ‏‏‎ ‎‏‏‎‎‏‏‎Изработка на сайт