No ACF gallery field data found

Съвършена Чистота

Почистваща процедура, която прави кожата чиста и здрава.

Подходяща за хора, които усещат че: кожата им лъщи, порите се запушват, имат комедони, от време на време излизат пъпки. Ако си имал акне и не си успял да намериш решение? Ако в момента се бориш с акне и искаш да се справиш с него? Тази процедура е подходяща за теб.

Важно!!! Ако си с акне или си имал акне, тази процедура ще ти помогне! Нужно е да се прилага в козметична програма . Индивидуална козметична програма ще изготвим при нас в Anelia Style. При първо посещение ние правим диагностика на кожата и изготвяме програма съобразена с нуждите на твоята кожа. Запази час за консултация.

Когато направиш тази процедура в определена програма ще имаш чиста и здрава кожа, без комедони. Кожата ще бъде мека и свежа. А възпаленията ще бъдат овладяни и  успокоени.

Методиката на тази процедура се изпълнява с продукти на козметичната марка“ Legenda“.

Това което различава тази методика на процедурата от познатата процедура с екстракция е, че след процедура клиентите си тръгват с чиста и гладка кожа, изчистени комедони без разранявания, без отоци и рани.
Индивидуална козметична програма ще изготвим при нас в Anelia Style. Запази час за консултация.

ЗАПАЗИ СВОЯ ЧАС СЕГА

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

ЗАПАЗИ СВОЯ ЧАС СЕГА

ANELIA STYLE © 2023 ВСИЧКИ ПРАВА ЗАПАЗЕНИ‏‏‎ ‎‏‏‎ ‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‎|‏‏‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‏‏‎ ‎‏‏‎ ИЗРАБОТКА НА САЙТ‏‏‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‏‏‎ ‎‏‏‎ ‏‏‎ ‎‏‏‎‎‏‏‎Изработка на сайт