Какво да направим с красотата на лицето след море ?

 Ако сте от хората, които завръщайки се от море усещате кожата си че е замърсена, със запушени пори, усещате я сякаш не диша.

 Ако сте от хората, които забелязват, че понякога се появяват пъпки и откривате, че тена не е равномерен, даже има петна,

тази публикация ще бъде много полезна за вас!

Аз съм Анна Кьосева, професионален козметик. Давам решения за здрава, красива кожа по здравословен начин.
С тази статия ще помогна на всички вас, които усещат, че кожата им има нужда от специална грижа завръщайки се от море.
Струва ми се, че повечето хора не знаят защо кожата им се чувства така. Отдават това състояние на солената вода и на слънцето.

И да ви кажа ДА, прави сте!

Слънцето и солената вода оказват влияние. Но има нещо, което много хора не знаят и аз искам да ви го кажа. Тайната е в това, че кожата е загубила голяма част от своята хидратация. Ние хората си мислим, че като пием вода всъщност се грижим за хидратацията на тялото и кожата. Тук обаче е важно да осъзнаем, че грижата за хидратацията на кожата не е достатъчно да се случва само с пиене на вода. Ако искате да излезете от състоянието на замърсена, сякаш не дишаща кожа и искате да дадете на кожата си свежест, да я усетите тонизирана и видимо по-млада.

Има решение!

Решението е със специална програма прилагана в козметичния салон и у дома с козметичните продукти на марка „LEGENDA“. Те почистват кожата едновременно с това я хидратират, стабилизират нейният имунитет и я правят гладка и сочна.
Кожата възвръща своята жизненост, избистря се, става сияйна , мека и нежна! Негативните последствия от силното слънце изчезват! Лицето става свежо и тонизирано!
Ако е дошъл момента да търсите решение за вашето състояние, ако копнеете и вие да почувствате така лицето си, свържете се с мен за безплатна консултация. Ще ви обясня какво е нужно да направите за кожата си и ще ви помогна да извървите пътят към чиста и красива кожа.

kakvo-da-pravim-s-krasotata-na-litseto-sled-more

Запази час за консултация:

aneliastyle-adres-telefon-za-kontakt

Следете моят блог за следващата статия, в която ще ви разкажа какво е необходимо да знаете, предприемайки действия за премахване на пигментация.

 

 

ANELIA STYLE © 2023 ВСИЧКИ ПРАВА ЗАПАЗЕНИ‏‏‎ ‎‏‏‎ ‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‎|‏‏‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‏‏‎ ‎‏‏‎ ИЗРАБОТКА НА САЙТ‏‏‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‏‏‎ ‎‏‏‎ ‏‏‎ ‎‏‏‎‎‏‏‎Изработка на сайт