Лазерна епилация

Премахване на нежеланото окосмяване за ГОДИНИ НАПРЕД.

Лазерната епилация е дълготрайно решение на проблема с нежеланото окосмяване по лицето и тялото. Резултатът от нея след пакет от 6-10 процедури може да трае години.

Тя елиминира нуждата от ежедневното бръснене и третиране с кола маска. Лазерната епилация има редица предимства пред традиционните методи за обезкосмяване. Тя елиминира обърнатите и враснали косми. Също така остраснява пигментации, появили си отново в резултат на честото използване на самобръсначката. „Страничен ефект“ от лазерната епилация е подмладяването на кожата в третираната зона, заради светлината, която лазера излъчва.

Ние от естетичен център „Anelia Style“ работим с висок клас диоден лазер – Elysion PRO. Той е напълно безопасен, предпазва кожата и голямото предимство е, че третира кожа с тен.

Как работи лазерната епилация?

Лазерът за епилация Elysion PRO премахва окосмяването по селективен начин, атакувайки пигмента на космения фоликул – меланин, чрез лазерни импулси, които причиняват температурно разрушаване на фоликула, без да увреждат кожата.

Процедурата позволява ефективно премахване на косми дори и от най-чувствителната кожа на лицето. Подходящата дължина на вълната гарантира прецизното достигане до фоликулите.

Elysion PRO притежава усъвършенствана патентована охлаждаща система, наречена ,,crystal freeze“, която защитава кожата от високите температури. Това е системата за охлаждане на апликатора, която поддържа константна температура от 5-6 °C на повърхността на кожата. Това значително намалява чувствителността на третираната зона по време на процедурата. Тази технология прави процедурата напълно безопасна.

ЗАПАЗИ СВОЯ ЧАС СЕГА

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

1 - КАКВИ СА ПОЛЗИТЕ ОТ ЛАЗЕРНАТА ЕПИЛАЦИЯ С ELYSION PRO?
Най-голямата полза от лазерната епилация е дълготрайно обезкосмяване, което също така подобрява състоянието на кожата. Премахват се така наречените „обърнати косми” и се подобрява състоянието при фоликулит, циреи, пъпки и т.н

2 - БЕЗОПАСНА ЛИ Е?
Да, когато се изпълнява от професионалист. Страничните ефекти са минимални или никакви. В зависимост от кожата, най-често се проявява зачервяване (нарича се перифоликуряна едема), което преминава бързо.

3 - ИМА ЛИ ПРОТИВОПОКАЗАНИЯ?
Лазерната епилация не се препоръчва при:
Бременност и кърмене, Екземи, Дерматити, Хепатит;
Не се третират зони с татуировки, тъй като татуировката може да се повреди, както и зони с бенки. Бенките задължително се зачертават с бял молив. Целта е да не абсорбират ерегията на лъча. Процедурата може да се прави в зона, която се намира на най-малко 2.5 см разстояние от татуировка. Процедурата не се прилага върху тестисите при мъжете.

4 - ИМА ЛИ ВЪЗСТАНОВИТЕЛЕН ПЕРИОД?
Няма възстановителен период. Клиентите могат да се върнат на работа веднага след процедурата. Elysion PRO не нарушава цялостта на кожата, а само на косъма, така че рисковете са сведени до минимум.

5 - КАКВО ТРЯБВА ДА НАПРАВЯ ПРЕДИ ПРОЦЕДУРА?
За да предпазите Вашата кожа и за да бъде процедурата ефективна:
Не се епилирайте с кола маска или епилатор 2 седмици преди процедура
Избягвайте излагане на слънце на третираната зона/солариум/ поне 3 дни преди и след процедура. За превенция се препоръчва висок фактор слънцезащитен крем, който трябва да се поставя всеки ден.
Препоръчително е да избръснете зоната със самобръсначка непосредствено преди процедурата.

ЗАПАЗИ СВОЯ ЧАС СЕГА

ANELIA STYLE © 2023 ВСИЧКИ ПРАВА ЗАПАЗЕНИ‏‏‎ ‎‏‏‎ ‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‎|‏‏‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‏‏‎ ‎‏‏‎ ИЗРАБОТКА НА САЙТ‏‏‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‏‏‎ ‎‏‏‎ ‏‏‎ ‎‏‏‎‎‏‏‎Изработка на сайт