Здрава и сияна кожа!!! Възможно ли е?

Ако си дама ,която усеща кожата си суха, грапава и не еластична може би и лющеща на места?

А може би забелязваш и първите бръчки и започваш да се шашкаш! Какво се случва? А може и да си дама ,която полага много грижи! Купуваш хубави и скъпи кремове но когато ги сложиш на кожата те не попиват . Кожата лъщи и ти отново не я усещаш тя да е с добра структура.

Остани с мен до края! Ще научиш полезни и интересни съвети!

За бъде кожата гладка и сияйна и трябват подходяща домашна и професионална грижа!

За да се постигне този резултат е необходимо:

Първо:

Интензивна хидратация! Най – надеждният подход към хидратация е да се достави хиалуронова киселина! Благодарение на нея кожата ще възвърне свежестта си, ще намали изявите на чувствителност и ще осигури база за усвояване на други важни активни съставки.

Второ:

Колаген! Вероятно знаеш колко е важно наличието на колаген за красотата на кожата? Когато доставим колаген , еластичността видимо се подобрява, кожата става по –плътна, здрава и стегната.

Трето:

Антиоксиданти! Особено важни витамини за кожата, които я предпазват от разрушителното действие на градската среда. Присъствието на антиоксидантите съхранява младостта и осигурява здраве!

Всички тези важни елементи се доставят на кожата чрез процедурата „Сияйна кожа“.

Създаването на индивидуалната програма съобразена със състоянието на кожата в козметичния салон и домашната грижа с продуктите на “Legenda„

Ако искаш да посрещнеш празниците със свежо лице и сияйна кожа свържи се с мен на тел. 0877549149
Гр. Хасково ул. Симеон Стоянов 3

Запази час за консултация:

aneliastyle-adres-telefon-za-kontakt

 

ANELIA STYLE © 2023 ВСИЧКИ ПРАВА ЗАПАЗЕНИ‏‏‎ ‎‏‏‎ ‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‎|‏‏‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‏‏‎ ‎‏‏‎ ИЗРАБОТКА НА САЙТ‏‏‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‏‏‎ ‎‏‏‎ ‏‏‎ ‎‏‏‎‎‏‏‎Изработка на сайт