Body Sculpt Pro

ИЗУМИТЕЛНИ РЕЗУЛТАТИ
25% повече мускулна маса и 30% по-малко мазнини – такива са средните резултати от терапията с BodySculp Pro. Всичко това се постига само с 4 трийсетминутни сесии през 5 до 10 дни. Мигновен резултат, който става по-забележим след 2 до 4 седмици.

ДВЕ ТЕХНОЛОГИИ В ЕДНО: ЕЛЕКТРОМАГНИТНА И РАДИОЧЕСТОТНА

BodySculpt Pro е първият в света апарат за извайване на тялото, който комбинира електромагнитна и радиочестотна технология.

Фокусираните електромагнитни импулси с висок интензитет стимулират двигателните неврони на телесните мускули, предизвиквайки високочестотни свръхконтракции, които водят до заздравяването и увеличаването на мускулатурата. Радиочестотна (RF) топлинна енергия повишава мускулната температура с няколко градуса, което подготвя мускула за стрес, точно както физическата разгрявка. След това високата температура разрушава подкожните мастни клетки. В последствие те бавно се извеждат от тялото по естествен път. В допълнение радиочестотната терапия стяга кожата и подобрява еластичността ѝ.

ЗАПАЗИ СВОЯ ЧАС СЕГА

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

Безопасна ли е процедурата?
Да! Процедурата е напълно безопасна. Свиването на мускулите по време на терапията не натоварва ставите и костната система. Не се прилага каквато и да е радиация, така че няма риск от белези, изгаряния и подувания.

Колко процедури са необходими?
Броят на процедурите се влияе от физическото състояние и активност на пациента. Препоръчителният план на лечение е между 6 – 12 процедури. При завършването на курса е препоръчително да се правят и поддържащи процедури.

Какво ще усетите по време на терапията с Body Sculpt Pro?
Процедурата с Body Sculpt Pro е безопасна и неинвазивна, а пациентите често я оприличават на интензивна тренировка във фитнеса. Ще усетите интензивните мускулни съкращения, но радиочестотното нагряване ще се усеща приятно, топло и успокояващо.

ЗАПАЗИ СВОЯ ЧАС СЕГА

ANELIA STYLE © 2023 ВСИЧКИ ПРАВА ЗАПАЗЕНИ‏‏‎ ‎‏‏‎ ‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‎|‏‏‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‏‏‎ ‎‏‏‎ ИЗРАБОТКА НА САЙТ‏‏‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‏‏‎ ‎‏‏‎ ‏‏‎ ‎‏‏‎‎‏‏‎Изработка на сайт