Висок клас терапия за лице

Hydrafacial e ново поколение процедура за чиста, здрава и хидратирана кожа. Най-ценното на тази процедура е, че прави кожата на лицето и тялото по-здрава, нежна, гладка и красива още след първата процедура.  Редовните сесии Hydrafacial водят до дълготрайно подобряване на кожата, включитенло изчиставне на акнето и изравняване на тена.

Времетраенето на една процедура HydraFacial варира от 30 до 60 минути, в зависимост от специфичния вид терапия, която се прилага.

Какво представлява Hydrafacial?

Процедурата има три стъпки. Първата стъпка обединява почистване + пилинг със серумите Activ-4 и кисилените GlySal (съчетание на салицилова и гликолова киселина), които дават оптимални резултати, когато се съчетаят. Втората стъпка е комбинация от екстракция + хидратуране. При нея се използва супер серума  Beta-HD Clear. Той съдържа безценна комбинация от билкови съставки като екстракт от кора на върба, който е перфектен ексфолиант. Сред съставките на серума са екстракт от спирея, който успокоява кожата и тасманийски пипер с противовъзпалително действие. Beta-HD сдържа познатия и добре изпитан екстракт от мед, който силно хидратира, както и салицилова киселина за контрол на себума. Третата и последна стъпка е превенция + защита. При тази стъпка се използват  специализирани серуми за изглаждане на бръчки и фини линии или за заличаване на петна и изравняване на тена, както и супер серума Aniox+, който съдържа хиалуронова киселина и витаминен комплекс за дълбока хидратация.

Лимфен дренаж и диамантено микродермаабразио

Механичната лимфна терапия помага да се отстранят токсините от кожата. Премахването им е от изключителна важност, защото по този начин кожата придобива естествено здрав и сияещ вид. Подходящите зони  за третиране са: лице (33% от лимфната система се намира в лицето), ръце, крака, корем и гръб.

LED червена и синя светлина

LED терапията представлява прилагане на светлинна енергия върху кожата с терапевтична цел. Специалните LED светлини – комплект две червени и две сини светлини, са отлична завършваща стъпка на  HydraFacial. Червенитe светлини се използват за подмладяване, регенериране и стягане на кожата. Сините светлини унищожават acne bacteria, баткерията, която играе основна роля за възникването на по-голямата част от случаите на акне, успокоява кожата и има антисептично действие.

ЗАПАЗИ СВОЯ ЧАС СЕГА

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

1 - Как да разбера дали е подходяща за мен?
Hydrafacial е подходяща за всеки тип кожа за мъже и жени от всички възрасти (дори за тийнейджъри с акне). Тя има силно изразен терапевтичен ефект. За да разберете дали е подходяща за вас, заповядайте на безплатна консултация при нас.
Терапията Hydrafacial има три различни серии - Platinum, Deluxe и Базова, с различна продължителност, цена и серуми. Идеята е процедурата да бъде персонализирана така, че да удовлетвори нуждите на всеки тип кожа, както и да реши редица проблеми – акне, розацея, бръчки, дехидратирана кожа.

2 - Може ли да се съчетава с други процедури?
Клинични проучвания показват, че процедурата е много добро допълнение към филъри, ботокс и лазерни терапии. Тя удължава ефекта от останалите процедури.
Популярният сайт realself.com подрежда процедурата на второ място по популярност след ботокса. 98% от потребителите му казват, че харесват изключително много процедурата.

3 - Има ли странични ефекти?
Процедурата няма странични ефекти. Не се препоръчва при бременни и кърмещи жени, но не защото е опасна за тях, а защото не са проведени изследвания върху тази група хора.

4 - Колко процедури са необходими за най-добри резултати?
Всяка кожа е индивидуална, затова е най-добре да направите безплатна консултация, по време на която нашият специалист ще определи от колко процедури се нуждае вашата кожа. В най-общия случай са необходими от 3 до 6 процедури, които се правят през една или две седмици. След това една поддържаща процедура в месеца е напълно достатъчна, за да се задържи ефектът за дълго време.

5 - Има ли козметика за домашна грижа?
Да. Hydrafacial има комплект козметика за домашна грижа, която е изключително добра и съдържа същите съставки като професионалните серуми. Препорътилено е, когато правите процедурата Hydrafacial да изпозвате и нейната козметика, за да поддържате ефекта у дома за дълго време.

ЗАПАЗИ СВОЯ ЧАС СЕГА

ANELIA STYLE © 2023 ВСИЧКИ ПРАВА ЗАПАЗЕНИ‏‏‎ ‎‏‏‎ ‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‎|‏‏‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‏‏‎ ‎‏‏‎ ИЗРАБОТКА НА САЙТ‏‏‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‏‏‎ ‎‏‏‎ ‏‏‎ ‎‏‏‎‎‏‏‎Изработка на сайт